Φιλοξενία Μεταπωλητών - Reseller Hosting

Ξεκινήστε την δική σας επιχείριση web hosting

Θέλετε να είστε το αφεντικό του εαυτού σας; Γίνετε μεταπωλητής και κερδίστε χρήματα από την πώληση χώρου του εξυπηρετητή μας στους δικούς σας πελάτες!


Δημιουργήστε τους δικούς σας name servers τα δικά σας λογότυπα μέσα στο cpanel και ξεκινήστε τις πωλήσεις μέσα απο την δική σας επιχείριση φιλοξενίας.


Κύρια οφέλη:

Σταθερή Χρέωση

Φιλοξενήστε απεριόριστα Websites

Δημιουργήστε τα δικά σας πακέτα

Δωρεάν Control Panel

...

Alpha

Reseller

25.00

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

50 GB Χώρο στο δίσκο

Απεριόριστα Domain Hosting

500 GB Bandwidth

CMS Installer ΝΑΙ

Ετήσιο Με ΦΠΑ 360,00€

Ξεκινήστε ΤΩΡΑ

...

Master

Reseller

50.00

ΑΝΑ ΜΗΝΑ

120 GB Χώρο στο δίσκο

Απεριόριστα Domain Hosting

1000 GB Bandwidth

CMS Installer ΝΑΙ

Ετήσιο Με ΦΠΑ 720,00€

Ξεκινήστε ΤΩΡΑ

Φιλικός στη χρήση Πίνακας Ελέγχου

Όλα τα πακέτα μεταπωλητών μας περιλαμβάνουν τον κορυφαίο πίνακα ελέγχου cPanel που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο για σας να διαχειριστείτε τους πελάτες σας , και τα πακέτα φιλοξενίας της δική σας επιχείρισης.

Εύκολο και φιλικό περιβάλλον για την πλήρη διαχείριση του site σας

Τώρα η εγκατάσταση CMS δεν είναι πρόβλημα, γίνεται με ένα κλίκ

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε τα δικά σας πακέτα φιλοξενίας

Δημιουργήστε και διαχειριστείτε τους δικούς σας Name Servers

Χαρακτηριστικά που περιλαμβάνονται σε όλα τα πακέτα

ΟΛΑ τα πακέτα μας , περιλαμβάνουν μια σειρά από βοηθήματα - εργαλεία για να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε χωρίς να χρειαστείτε την βοήθεια "ειδικών". Σας προτείνουμε να ερευνήσετε πολύ καλά όλα τα menu του Πίνακα Ελέγχου Μεταπωλητών cPanel και είμαστε σίγουροι ότι καμία απορία σας δεν θα μείνει αναπάντητη.

Άμεση ενεργοποίηση

Όλα τα πακέτα ενεργοποιούνται άμεσα και αυτόματα. Με την επιβεβαίωση της πληρωμής θα λάβετε στο email που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε όπως όνομα και κωδικό εισόδου, ρυθμίσεις, για να ξεκινήσετε την λειτουργία της δική σας επιχείρισης.

Εγγυημένες Υπηρεσίες

Όλοι οι πελάτες και συνεργάτες μας απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσιών χωρίς κανένα περιορισμό ή ομαδοποίηση - κατηγοριοποίηση. Έτσι εξασφαλίζουμε οτι η παρεχόμενη υπηρεσία είναι ίση σε όλους χωρίς διακρίσεις.

Υποστήριξη

Το τμήμα υποστήριξης πελατών είναι 24 ώρες την ημέρα και 365 ημέρες το χρόνο μέσω Ticket System , για να απαντήσει στα ερωτήματά σας. Το τμήμα πωλήσεων και γενικών πληροφοριών καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή από τις 09:00 - 17:00

Εργαλεία Εγκατάστασης

Δώστε την δυνατότητα στους δικούς σας πελάτες να επιλέξουν μέσα από μία λίστα με τα πιο δημοφιλή CMS έτοιμα για εγκατάσταση με ένα κλίκ. Είναι πολύ ευκολο να ξεκινήσουν το δικό τους CMS χωρίς καμία βοήθεια.

Δωρεάν Μεταφορά Ονόματος Χώρου

Μεταφέρετε άν ήδη έχετε κατοχυρωμένο το όνομα χώρου σας , ΔΩΡΕΑΝ , αλλάξτε τις ρυθμίσεις DNS μέσα από την Περιοχή Πελατών και είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε την νέα ιστοσελίδα σας.

Control Panel

Όλα τα πακέτα μεταπωλητών περιλαμβάνουν τον κορυφαίο πίνακα ελέγχου cPanel που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά εύκολο για σας να διαχειριστείτε τις ιστοσελίδες των πελατών σας, χωρίς να χρειάζεται να στηρίζεστε σε ειδικούς!

Powered by WHMCompleteSolution